ЗА НАС

Радостин Валеов

Podkrepi.com е динамична платформа, посветена на осведомяването на обществото за важни екологични, здравни, културни и социални каузи в цялата страна. Ние събираме и разпространяваме новини за благотворителни инициативи, доброволчество и кампании за набиране на средства, като даваме възможност на всеки да се включи и да подкрепи важни проекти. Чрез нашите социални канали и връзки с други медии, ние достигаме до широка аудитория и насърчаваме активното гражданско участие.

Централизиран източник на информация: На едно място можете да намерите най-новите новини за всички важни каузи в България.

Достъпност:
Информацията се разпространява лесно и бързо чрез социални медии.

Вдъхновение за действие: Чрез представянето на успешни инициативи и кампании, ние вдъхновяваме хората да се включат и да променят света.

Свързване на хората: Ние създаваме платформа за сътрудничество между организации, доброволци и дарители.


Цел

Нашата цел е да създадем по-информирано и активно гражданско общество, което да работи заедно за решаване на наболелите проблеми в България.

Присъединете се към нас и бъдете част от промяната! Споделете нашите публикации, участвайте в кампаниите и вдъхновете и други да се включат. Заедно можем да направим България по-добро място за живеене!.